De Bouwroute is het ideale moment voor elk bouwbedrijf klein of groot om zichzelf fier in de kijker te zetten, en mee te surfen op de mega-communicatiecampagne van Bouwunie.

Het weekend van 13 en 14 maart 2021 wordt de Vlaamse opendeurdag voor bouwbedrijven, hét moment om nieuwe klanten te werven.

Een niet te missen event. Helemaal coronaproof!

Corona-
proof
event
Meer info

Doe ook mee!

U organiseert een opendeurweekend in uw eigen bedrijf of showroom, samen met honderden andere Vlaamse bouwbedrijven.

Wij promoten de Bouwroute en uw bedrijf bij het grote publiek. En ondersteunen u verder logistiek. U zorgt enkel voor een warme ontvangst in uw bedrijf.
Zelf geen showroom? Geen probleem. U kan ook een project, werf of kijkwoning voorstellen aan de deelnemers. Of we zorgen voor tijdelijk onderdak bij een collega in de buurt. Samen zetten we zo uw bedrijf in de kijker.
Batibouw gaat de week ervoor virtueel door. Heel Vlaanderen ademt dan de bouwsector en consumenten doen heel wat inspiratie op. Ideaal om dan nadien lokaal contracten af te sluiten bij de leverancier en bouwprofessional om de hoek. Het lokale aspect is uniek in dit verhaal.

Wij nemen met Bouwunie de organisatie en communicatie voor onze rekening. En zorgen samen met u dat we heel wat particulieren op de been brengen. We bundelen onze krachten met de focus op lokaal vakmanschap. En maken er een onvergetelijk weekend van voor u en voor uw klanten.

Uw bedrijf in de kijker

De Bouwroute wordt via een doordachte communicatie- en mediamix gepromoot bij het grote publiek.

 • Media-aandacht op nationaal en lokaal niveau
 • Digitale uitnodigingen
 • Radiocampagne op nationale radio
 • Digitale promotie op www.vinduwaannemer.be
 • Uw bedrijf met naam, logo en uitleg op www.bouwroute.be
 • Uitgebreide sociale mediacampagne, ook via advertenties
 • Perscommunicatie – In De Zondag, lokale en nationale pers
 • Advertenties in diverse kranten en magazines lokaal en nationaal
 • Affichecampagne doorheen het Vlaams landschap
 • ...

What's in it for me?

Praktische info

13 en 14 maart 2021

Telkens van 10u tot 18u

Prijs:
 • 375 euro excl. btw voor leden van Bouwunie
 • 550 euro excl. btw voor niet-leden van Bouwunie
Nam u deel aan een vorige editie? Dan neemt u dit jaar deel aan ledentarief.
Neemt u deel met meerdere vestigingen? Dan betaalt u 250€ excl. btw per extra vestiging.
De organisatie van Bouwroute is in handen van Bouwunie vzw.
Bouwunie is de unie van het Vlaamse kmo-bouwbedrijf en organiseert jaarlijks tal van activiteiten en evenementen. Zoals roadshows, infosessies, workshops en opleidingen voor bouwprofessionals.

Coronaproof

De Bouwroute is een grootschalig event dat heel wat bezoekers met zich zal meebrengen. Toch is dit event volledig coronaproof door de grote spreiding over Vlaanderen en de getroffen voorzorgsmaatregelen. Bouwunie zal u als bouwprofessional begeleiden en tools aanleveren om het opendeurweekend volgens de geldende regels te kunnen organiseren.

Zo dienen de bezoekers nu een tijdslot aan te duiden wanneer ze bij u langskomen. Conform de geldende maatregelen. Indien er versoepelingen zijn, veranderen we direct onze communicatie en zijn vrije bezoekers ook toegelaten.Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, gebaseerd op anonieme gegevens. We respecteren jouw privacy.